Достапни линкови

Русија ги повика азиските земји да го зголемат извозот


Руските власти ги повика азиските земји да го зголемат извозот на земјоделски производи во земјата. Властите го пофалија високиот квалитет на земјоделските производите од членките на Асоцијацијата на југоисточните азиски земји. Русија на 7 август го забрани увозот на месо, риба, овошје и зеленчук од западните земји поради санкциите врз земјата за нејзината улога во кризата во Украина.

XS
SM
MD
LG