Достапни линкови

Откриени илегални мигранти од Сирија,Палестина,Иран и Нигерија


Во три одвоени случаи полицијата минатата недела открила вкупно 20 мигранти. Најголем број од нив (15) биле државјани на Сирија, двајца од Нигерија и Иран и еден од Палестина. Тие илегално влегле во Република Македонија со намера да продолжат кон западноевропските земји. Поднесени се кривични пријави против три лица кои ги криумчареле мигрантите

XS
SM
MD
LG