Достапни линкови

Собранието ќе расправа и за извештајот на МРТВ


Собрание - архива

Собранието на Република Македонија денеска треба да ја продолжи седницата на чиј дневен ред се извештаите на повеќе државни институции за работата во 2013 година.

Македонското Собрание треба да расправа и по извештаите за работата на Советот за радиодифузија на Република Македонија, на Агенцијата за електронски комуникации, на Македонската радио телевизија, на Агенцијата за пошти за 2013 година и на Државната комисија за спречување на корупцијата во 2013 година.

XS
SM
MD
LG