Достапни линкови

Милошоски и Алити потпретседатели на Парламентот


Антонио Милошоски и Рафиз Алити се предложени за потпретседатели на Собранието. Третото потпретседателско место ќе биде дополнително пополнето поради неучеството на опозицијата во работата на Парламентот. Комисијата за прашања на изборите и именувањата денеска на седница ги утврди предлозите што ќе ги достави до Собранието. Се очекува одлуката да биде донесена на утрешната седница на Парламентот.

XS
SM
MD
LG