Достапни линкови

Нови работни места за реализација на обемната програма на Владата


Портпаролот на Владата, Александар Ѓорѓиев

Кабинетот на премиерот Никола Груевски објави огласи за ангажирање лица на раководни и нераководни позиции и за советници од повеќе области. Портпаролот на Владата, Александар Ѓорѓиев информираше дека нема да има никакво фаворизирање и единствен критериум при изборот ќе биде личната способност, стекнатото образование, познавањето странски јазици и потенцијалот на самиот кандидат.

Ѓорѓиев потенцира дека ангажирањето на новите лица е со цел реализација на владината програмата за периодoт од 2014 до 2019, која, според него е обемна. Бројот на лицата кои ќе се ангажираат не е лимитиран.

XS
SM
MD
LG