Достапни линкови

Русија со зајакнати мерки за влез во земјата


Руското министерство за надворешни работи соопшти дека ги зајакнува мерките за влез во земјата за лицата кои доаѓаат од поранешниот Советски сојуз. Според соопштението, тие нема да можат повеќе да ги користат нивните национални документи за идентификација познати како внатрешни пасоши за да влезат во Русија. Со измените тие ќе мора да поседуваат меѓународен пасош.

XS
SM
MD
LG