Достапни линкови

Јутјуб и Џимејл недостапни во Таџикистан


Интернет корисници од Таџикистан соопштија дека Јутуб и Џимејл остануваат недостапни и покрај протестите од страна на меѓународните организации. Репортери без граници и претставници на ОБСЕ за слобода на медиуми ги повикаа властите од земјата да ја дозволат употребата на сервисите на Гугл, кои се недостапни од 9 јуни. Властите претходно соопштија дека причината е во технички проблеми.
XS
SM
MD
LG