Достапни линкови

Гугл со услуга за бришење лични податоци


Гугл постави услуга со која им се овозможува на европејците да бараат нивните лични податоци да бидат отстранети од резултатите на онлајн пребраувањето. До ова дојде откако Европскиот суд на правдата на 13 мај пресуди дека линковите до ирелевантни и стари потадоци треба да бидат избришани доколку тоа биде побарано.
XS
SM
MD
LG