Достапни линкови

Нов 400/110 коловатен трансформатор во Скопје


Македонскиот електро-преносен систем оператор (АД МЕПСО) денеска започнува со инсталација на нов 400/110 киловолтен трансформатор во Скопје.

Инвестицијата вредна 2,7 милиони евра ќе биде лоцирана во трансформаторската станица Скопје 5 во населбата Бутел.
XS
SM
MD
LG