Достапни линкови

САД со тренинзи на елитни ирачки војници во Јордан


Ирачки војници
САД наводно се подготвуваат да продолжат со програмата за обука на елитните ирачки војници во Јордан со цел да ја зајакнат поддршката на ирачките власти против исламските милитанти. Пентагон соопшти дека мал број на американски војници се очекува да земат учество во тренингот на ирачките контраразузнавачки трупи на почетокот на јули.
XS
SM
MD
LG