Достапни линкови

Во Тбилиси самит Грузија, Турција, Азербејџан


Тбилиси
Во Тбилиси се одржува самит меѓу претседателите на Грузија, Азербејџан и Турција. Ќе се расправа за досегашната соработка во областа на енергијата, транспортот и трговијата. Предвидени се и билатерални средби меѓу учесниците на самитот.
XS
SM
MD
LG