Достапни линкови

МВР: Изборите мирни и демократски, полицијата беспрекорна


Илустрација.
Министерството за внатрешни работи беспрекорно ги заврши своите обврски и задачи, со што Република Македонија ги имаше најмирните и најдемократските избори во нејзината историја откако функционира повеќепартискиот систем. Ова е констатација на Оперативниот штаб на Министерството за внатрешни работи задолжен за постапување по Претседателските и предвремените парламентарни избори 2014 година, по одржувањето на последниот состанок на распуштањето.
XS
SM
MD
LG