Достапни линкови

За МВР изборите мирни, фер и демократски


Денешните избори досега протекуваат во мирна, фер и демократска атмосфера на целата територија на Република Македонија, информира портпаролот на МВР Иво Котевски на денешната прес-конференција.Тој посочи дека на ниедно гласачко место не се регистрирани никакви проблеми.- Нема никакви поплаки ниту од партиите, ниту од набљудувачите. Македонија денеска достоинствено спроведува демократски избори по европски стандарди, рече Котевски и додаде дека очекуваат изборите да протечат мирно и до крајот на денот.
XS
SM
MD
LG