Достапни линкови

Намален кредитниот рејтинг на Русија


Меѓународната агенција Стандард енд пурс го намали кредитниот рејтинг на Русија на БББ- и ја задржа оценката за негативна песпектива.
Според агенцијата, има зголемен ризик за капиталот во услови на украинската криза.
XS
SM
MD
LG