Достапни линкови

Дебата - Парламентарни избори - втор дел


Дебата со претставници на политичките партии, пред превремените парламентарни избори 2014-та, во организација на Нациналниот демократски институт, а со подршка на Британската амбасада и USAID.

XS
SM
MD
LG