Достапни линкови

Проблеми во железничкиот сообраќај во Грција се очекува да се појават од утре до понеделник, поради штрајкови. Нив ги организира грчкиот оператор ТРЕНОСЕ, во знак на протест против приватизацијата на железниците, јавија грчки медиуми. Поради штрајковите, компанијата ТРЕНОСЕ откажа многу од возните дестинации.
XS
SM
MD
LG