Достапни линкови

Државна изборна комисијаСите информации во врска со изборниот процес за претседателските избори 2014-та, можете да ги видите тука: Претседателски избори 2014

Сите информации во врска со изборниот процес за парламентарните избори 2014, можете да ги видите тука: Парламентарни избори 2014

Сите останати онформации во врска со активностите на Државната изборна комисија, можете да ги видите тука: ДИК

За активностите на посматрачите на МОСТ

За активностите на посматрачите на ЦИВИЛ

И
зборите ги следи и мисијата на ОБСЕ/ОДИХР
XS
SM
MD
LG