Достапни линкови

Форум по повод 10 години од смртта на Трајковски


Меѓународната фондација „Борис Трајковски“ и Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи денеска во Скопје организира религиски форум „Верата на лидер кој и служи на нацијата“. Форумот се одржува по повод 10 годишнината од трагичната смрт на поранешниот претседател Борис Трајковски. На форумот е најавено присуство на верските лидери од петте верски заедници во државата, како и на околу 50 видни домашни и странски гости.
XS
SM
MD
LG