Достапни линкови

Денеска Фејсбук полни десет години. Во неговата кратка историја, Фејсбук стана најголема социјална мрежа во светот, со над милијарда корисници. Оваа компанија е втора најголема според приемот на средтства за дигитално рекламирање, веднаш зад Гугл.
XS
SM
MD
LG