Достапни линкови

Хајд Парк - Каков претседател ѝ треба на Македонија?


Не нè интересира политика, времето ќе покаже каков претседател ќе избереме, велат граѓаните запрашани за тоа каков претседател ѝ е потребен на Македонија.

Не нè интересира политика, времето ќе покаже каков претседател ќе избереме, велат граѓаните запрашани за тоа каков претседател ѝ е потребен на Македонија. Кое е вашето мислење?

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

XS
SM
MD
LG