Достапни линкови

Груевски: Во 2014 предвидени се вработувања на 4.000 лица


Преку активни програми и мерки за вработувања опфатени во Оперативниот план за 2014 година предвидени се вработувања на 4.000 лица, им соопшти премиерот Никола Груевски на синдикатите во Домот на АРМ, осврнувајќи се на активностите што се преземаат за подобрување на состојбата со вработувањата.
Оперативниот план за активни програми и мерки за вработувања Владата го спроведува од 2007 година и според премиерот до 2013 година се вработиле 30.524.
XS
SM
MD
LG