Достапни линкови

Лани цените на мало пораснале за 1,3 насто


Georgia -- Marketplace, Market. Akhaltsikhe, 30Dec2013
Цените на мало во 2013 година во однос на претходната 2012 пораснале за 1,3 отсто, а трошоците на живот за 2,8 отсто. Цените на мало во декември 2013 година, во однос на претходниот месец, пак, пораснале за 0,4 отсто, а трошоците за живот за 0,3 отсто, додека во споредба со декември 2012 година, растот на цените на мало изнесува 0,7 отсто, а кај трошоците на животот 1,4 отсто.
XS
SM
MD
LG