Достапни линкови

Николиќ против меѓудржавен договор со Косово


Српскиот претседател Томислав Николиќ
Српскиот претседател Томислав Николиќ изјави дека би одбил потпишување меѓудржавен договор на Белград со Приштина, бидејќи тоа би предивикало политичка криза во земјата. Според него, доколку Брисел има дополнителни барања треба веднаш да ги истакне за да знае Србија на што е.
Тој во интервјуто за Вечерње новости порачува и дека сака да верува оти следната година ќе биде изборна.
XS
SM
MD
LG