Достапни линкови

Филмска проекција во Меморијалниот центар на холокаустот


Фондот на холокаустот на Евреите од Македонија организира проекција на филмот „Fate did not let me go“ во режија на Јаков Седлар и Доминик Седлар. Филмот ќе биде прикажан во Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија. Пред проекцијата ќе се обратат Стефан Олендорф, основач на Олендорф центарот за човечко разбирање од Њу Џерси, САД, режисерот на филмот Седлар и главниот рабин на Хрватска Лучиано Прелевиќ.
XS
SM
MD
LG