Достапни линкови

Јазични курсеви во француските возови


Француската национална железница најде нов начин за справување со досадата на патувањето. Експериментално се нудат јазични курсеви за патниците кои мислат дека на таков начин побрзо ќе им мине времето во возовите. Курсевите во траење по 45 минути веќе се воведени во утринските возови на релацијата меѓу Ремс и Париз.
XS
SM
MD
LG