Достапни линкови

Скопје ќе го одбележи денот на ослободувањето


Главниот град ќе го одбележи денот на ослободувањето 13 ноември. Ќе се одржат неколку манифестации како што се традиционална планинарска тура на студентите од УКИМ - „Водно 2013“, традиционална крводарителска акција на Црвениот крст на Град Скопје а делегации од градот и од Собранието на Република Македонија ќе положат цвеќе пред Споменикот на ослободителите на Град Скопје.
XS
SM
MD
LG