Достапни линкови

Шеќеринска-вилата во Маврово е изградена пред да стапам во брак


Радмила Шеќеринска
Изгледа во четвртокот навистина допревме болна точка на која владејачката партија и премиерот немаат одговор. Затоа, денеска ја откриваат Америка и после 10 мои изјави и соопштуваат триумфално на македонската јавност дека сум одела, замислете во семејната вила во Маврово. Ако е и од ВМРО-ДПМНЕ, многу е, изјави потпретседателот на СДСМ Радмила Шеќеринска по наводите на владејачката партија дека таа поседува вила во Маврово.
Според неа, обвинувањата се со цел да се создадат нови нови лаги, манипулации, напади и навреди коишто ќе го скријат фактот дека премиерот не можеше да каже ниту еден збор за дуплираниот имот на својот директор на тајната полиција и братучед.
Се прашувам, рече Шеќеринска, за што ќе бидам обвинета во деновиве кои проаѓаат. Дали ќе бидам обвинета и за ниската откупна цена на јаболката, дали ќе бидам обвинета за падот на Вол стрит, дали ќе бидам обвинета и за убиството на Кенеди, можеби?
Шеќеринска порача дека вилата во Маврово била изградена пред таа да стапи во брак и дека нема што да крие. Според неа, интересен е начинот каква математика и какви множења и делења применува ВМРО-ДПМНЕ кога зборува за другите, а каква математика применува за своите.
XS
SM
MD
LG