Достапни линкови

Скопје - “Враќање во иднината, балкански стил”


“Враќање во иднината, балкански стил”. Со ваков опис е препорачана Македонија во туристичкиот водич Лонли Планет, како една од 10-те светски дестинации кои би требало да се посетат во наредната година. За Скопје се вели дека токму во 2014-та треба да заврши владиното сакано или оспорувано реновирање, а водичот препорачува да се посетат и Охридско Езеро, Маврово, Стоби, Берово и др.
XS
SM
MD
LG