Достапни линкови

Сомнително писмо во американската амбасада во Бишкек


Американската амбасада во Бишкек соопшти дека примила писмо во кое имало бел прав, кое веднаш било испратени на тестирање. Меѓутоа, тестот покажал дека белиот прав не бил опасен. Не е познат испраќачот на писмото, а работата на американската амбасада во главниот град на Киргистан не била нарушена.
XS
SM
MD
LG