Достапни линкови

МОСТ ја продолжува кампањата за активен граѓанин


Во рамки на кампањата „Вклучи се, ако си исклучен!“, граѓанската асоцијација „МОСТ“ денеска ќе организира отворен настан во Скопје пред Книжарница во Чаршија (Либрариа Е Çарсхисë), на кој заинтересираните млади ќе можат да се информираат за предностите да се биде активен граѓанин.
Кампањата почна на 15 септември како симболично одбележување на Меѓународниот ден на демократија и е дел од проектот „Активни за демократија“. Досега беа организирани 10 настани во различни градови во земјава.
XS
SM
MD
LG