Достапни линкови

Чеку во посета на Македонија


Агим Чеку
Во еднодневна официјална посета на министерството за одбрана на Македонија денеска пристигнува делегација од министерството за косовските бесбедносни сили, предводена од министерот Агим Чеку. Во рамки на неговата посета Чеку ќе оставри средба со неговиот домаќин, Талат Џафери, а воедно ќе се сретне и со деканот на воената академија и питомците од Косово. Министерот Чеку ќе има свое предавање и на Воената Академија.
XS
SM
MD
LG