Достапни линкови

Гранд Тефт Ауто 5 заработи 1 милијарда долари за три дена продажба


Илустрација.
Најновата верзија на видео играта Гранд Тефт Ауто 5 заработи повеќе од една милијарда долари по само три дена продажба, што е најбрза заработка од сите видео игри, филмови или кои било други производи за забава, тврди производителот на играта. Најновата верзија на играта заработи 800 милиони долари во првиот ден од продажбата.
XS
SM
MD
LG