Достапни линкови

Јанкулоска: ставовите на опозицијата се поклопуваат со една соседна држава


Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска очекува доказите кои се прибрани и кои ќе бидат изведени во судска постапка да фрлат јасно светло за начинот на кој се финансирала групата од акцијата „Шпион“, лицата со кои била поврзана, контактите кои ги имале, начинот на кој прибавувале информации, но и да фрлат сосема јасно светло за тоа од каде доаѓале изворите на финансирање. Според Јанкулоска, во врска со акцијата „Шпион“ зачудува поклопувањето на ставовите на главната опозициска партија со ставовите со една соседна држава.
XS
SM
MD
LG