Достапни линкови

Соработка во безбедноста меѓу Србија, БиХ и Црна Гора


Српскиот премиер и министер за внатрешни работи Ивица Дачиќ, министерот за безбедност на БиХ Фахрудин Радончиќ и министерот за внатрешни работи на Црна Гора Рашко Коњевиќ потпишаа денеска во Сараево Изјава за заедничка соработка од областа на безбедноста.
Министрите во заедничката изјава ја потврдија намерата за натамошна регионална соработка на полето на борбата против организираниот криминал и сите облици на тероризам.
XS
SM
MD
LG