Достапни линкови

Социјалната мрежа Твитер оди на берза. Компанијата соопшти дека поднела документи за првична јавна понуда на акции. Твитер има повеќе од 200 милиони корисници кои разменуваат повеќе од 400 милиони содржини дневно.
XS
SM
MD
LG