Достапни линкови

Иванов на затворањето на четвртата Школа за млади лидери


Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов денеска ќе се обрати на свеченото затворање на четвртата Школа за млади лидери, што по негова иницијатива, се одржа во Охрид од 19 до 31 август.Претседателот Иванов на учесниците на школата ќе им додели сертификати за учество и успешно завршување на двонеделниот интензивен лидерски тренинг. На годинашната школа гостуваа вкупно 30 предавачи.Идејата е, преку одржување на школата, да им се овозможи на младите талентирани и амбициозни луѓе од Македонија да ги надградат и усовршат своите вештини.
XS
SM
MD
LG