Достапни линкови

Груевски: И јас не ги признавам правните квалификации


Премиерот Никола Груевски смета дека нема никаква контрадикторност во тоа што Илија Димовски е назначен за претседател на работната група која треба да ги спроведе препораките за инцидентите од 24 декември, а во извештајот на ад-хок Комисијата се откажал од правните квалификации.
Тој исто така рече дека „И јас во моето излагање кажав дека не ги признаваm правните квалификации, додека за препораките и заклучоците постои заедничка согласност.
XS
SM
MD
LG