Достапни линкови

Иванов помилува 39 осуденици


Претседателот на Македонија Ѓорге Иванов, по повод националниот празник 2-ри Август даде помилување на 39 осудени лица. Како што соопшти Кабинетот на шефот на државата, од вкупно помилуваните лица, 13 потполно, а 26 делумно се ослободуваат од натамошно извршување на казната затвор.
XS
SM
MD
LG