Достапни линкови

Меморандум за соработка меѓу стопански комори


Мендерес Кучи
Македонско-бугарската стопанска комора и Стопанската Комора на Северозападна Македонија денеска во Скопје ќе потпишат Меморандум за соработка. Меморандумот ќе го потпишат Зоре Темелковски, претседател на Македонско-бугарска стопанска комора и Мендерес Кучи, претседател на Стопанска комора на северозападна Македонија. Со документот се предвидува продлабочување на економските релации помеѓу компаниите од двете комори, заеднички настап и освојување на трети пазари, размена на информации, организирање на заеднички настани и слични активности.
XS
SM
MD
LG