Достапни линкови

Во Русија тројца загинати во хеликоптерска несреќа


Руски официјални претстaвници соопштија дека три лица меѓу кои двајца британски туристи загинале во хеликоптерска несреќа во северниот дел на земјата. Приватниот хеликоптер се урнал на 150 километри од градот Мурманск. Двајцата британци патувале во тој регион за да присуствуваат на рибарска екпседиција заедно со нивниот преведувач.Рибарењето е една од неколкуте туристички атракции кои носат странски туристи во северна Русија.
XS
SM
MD
LG