Достапни линкови

Извештајот на ЕК за Македонија во октомври


Европската комисија го утврди 16 октомври како ден кога ќе биде издаден новиот извештај за напредокот на Република Македонија во европските интеграции, јави МИА. Првите предлог-верзии се направени, извештајот е отворен и ќе се дополнува и модификува до крајот на септември, пишува медиумот.
XS
SM
MD
LG