Достапни линкови

Хајд Парк - Нема работа или младите не сакаат да работат?


Граѓаните се поделени околу ставот дали во Македонија има работа, но младите се пребирливи или, пак, условите се толку лоши што нема значајна разлика меѓу тоа дали работат или не.

XS
SM
MD
LG