Достапни линкови

Kонференција за дијалог меѓу Владата и граѓанските организации


pregnancy", 29May2013.
Денеска во Охрид ќе биде отворена Националната конференција за структурирање на дијалогот меѓу Владата и граѓанските организации.

„Целта на конференцијата е да се создаде форум за дебата во поширок круг на граѓански организации и други релевантни чинители за дијалогот меѓу граѓанските организации и Владата, со цел да се најдат начини за негово натамошно структурирање и ефективно зајакнување“,

соопшти Министерството за информатичко општество и администрација.
XS
SM
MD
LG