Достапни линкови

Во Охрид конференција на Јадранската група


Во Охрид денеска се одржува Конференцијата на министрите за одбрана на земјите-членки на Јадранската повелба насловена „Здружено кон глобалниот мир и безбедност“.
На Конференцијата ќе учествуваат министрите за одбрана на земјите од Јадранската група или нивни претставници, земји набљудувачи и земји гости, како и претставници на САД и НАТО, одбранбени аташеа и дипломати.
XS
SM
MD
LG