Достапни линкови

Брисел - презентиран македонскиот мартовски договор


Комитетот за стабилизација и асоцијација меѓу Република Македонија и ЕУ денеска во Брисел направи преглед на степенот на исполнување на политичките критериуми.
При тоа беше презентиран и дискутиран најновиот напредокот, вклучувајќи го мартовскиот политички договор во Македонија, соопшти Секретаријат за европски прашања.
XS
SM
MD
LG