Достапни линкови

Волерс: Социјален дијалог не се создава преку ноќ


Подршка на вработувањето како и на дијалогот меѓу владата работодавачите и работниците е една од одновните цели на конференцијата насловена „Локален социјален дијалог во Македонија – предизвици и потреби“. Настанот е во организација на Сојузот на синдикатите со подршка на УСАИД.

XS
SM
MD
LG