Достапни линкови

Брисел - продолжува дијалогот за спогодбата Белград-Приштина


Во Брисел денеска продолжува техничкиот дијалог меѓу Белград и Приштина за примена на бриселската спогодба, на кој главни теми се полицијата, правосудството, електричната енергија и телекомуникациите.
Вчера се разговарало за полицијата и правосудството, а денеска ќе се разговара за за струјата и телекомуникациите.
XS
SM
MD
LG