Достапни линкови

Работилница за недозволената трговија со оружје


Денеска и утре во Скопје ќе се одржи работилница посветена на недозволената трговија со оружје. На неа ќе учествуваат полициски службеници и експерти од Македонија, Бугарија, Словенија, Хрватска, Албанија, Црна Гора, Турција, Босна и Херцеговина, како и претставници од полициите на нордиските земји Шведска, Норвешка и Данска. Работилницата е иницирана на предлог на македонската и данската полиција, а е поддржана и од Европската комисија.
XS
SM
MD
LG