Достапни линкови

Владата ќе врати 20 милиони евра во стопанството


Министерството за финансии преку државни записи на нето-основа ќе врати во стопанството 20 милиони евра. Според соопштението, парите ќе бидат вратени во стопанството за подобрување на ликвидноста на фирмите и граѓаните. Со тоа, како што е наведено, министерството продолжува да го поддржува домашното стопанство.
XS
SM
MD
LG