Достапни линкови

Директорот на бирото за јавна безбедност во пензија


Љупчо Тодоровски
Директорот на бирото за јавна безбедност Љупчо Тодоровски заминува во пензија. Тој информира дека најверојатно својата кариера ќе ја продолжи како професор на некои од фактултетите на катедра за криминалистика. Се уште не е потврдено кој ќе ја наследи неговата позиција.
XS
SM
MD
LG